det är illa nog som det är ..

jaha?! ne de räcker inte med magkatarr utan nu så brakar helvetet löst och ger mig "mat förgifning", jag tål inte fläskkött och de va precis det jag fick i mig i helgen och inte i lite mängd kan jag lova ne ne ..
så här har man suttit fast på toaletten i 3 dagar och det enda störiga ljudet man hör är BrrrrrrBrrrrBrrrr från magen.
(hahhaa jag är kass på att härma ljud, men ni fattar nog) asså de bara bubblar som en kastrull full med kokande potatis!
ja vene ..
så idag blev det ingen praktik, jag vågade inte chansa..
för jag har varit hos min älskade man i helgen och sovit där. Så fick man reda på att en smittad maginfluensa person varit där och jespers pappa blev smittad och jeppe själv känner sig dålig, så ah men ja tror inte jag har fått det. även att jag kräktes några gånger igår.
för när jag får maginfluensa bor jag på toaletten alltså jag kommer fan inte därifrån ..
jag blev nog matförgiftad .. och det är inte roligt kan jag lova!
USCH!
så idag har jag betalt mina räkningar, det slutade på 1.300:- runt räknat. hmm så jag har icke pengar kvar att leva lajban på nehe :/.
piss skit fan ! . jag som inte varit på krogen sen Fiias 18årsdag . hahah hon fyller 20 i år :O .. herre min gud de är snart 2 år sen .
men det säger jag er, först i lön blir jag på studentveckan UUUUHJAA ! ..
alla som är med mig skrik UUHJAA ! UUHJAAH!
hahaha xD nu går jag och lägger mig ! <3
Gooooonatt, då <3

gamla bilder från pappas dator :)






smått och gott ..

igår skulle jag följa med min älskade hem och sova hos honom .. :)<3 men så kollade han vad cornis skulle göra och dem ville hitta på nått och åka långt ifrån. Okej? :D vad har dem fått för sig nu då.

ne så vi åkte till linköping efter att dem plockade upp oss i söder tull . och så gick vi in på mcdonalds haah och de va faktist väldigt kul. med flaggor och en som slängde skiten fel.. m.m. haah

sen skulle vi hitta till den där förbannade bowlingen, när vi hittat den så såg de ut som en "klubb" och de var folk överallt, liksom ja de är den 25e och en fredag det lär ju vara folk överallt ute nu . den andra bowlingen åkte vi bara förbi. så fick vi idén att åka tillbaka till norrköping för att spela bowling på Eurobowl som vi brukar, ahahah stamisar :D.

hemresan va nog lite spänd och jag vet inte riktigt varför, så jag messade dessie som satt där fram (ja man hörde inget om man pratade) ifall hon var ledsen? men hon svarade bara att hon blir irriterad ..
jag skrev bara till baka okej och en sne gubbe .. sen senare började dem "skrika" på varandra om nån brud eller nått. jag vet faktist inte så jag ville inte lägga mig i för jag fattade inte va de va frågan om ..


det lugnade ner sig och släppte när vi skulle spela sen, de var soft och kul tills min hand blev stukad. asså fan jag fattar mig inte på den där "sporten". hahha men men .. så vi tog en cigg bytte tillbaka skor och spelade lite biljard. jag och babe vann 2ggr mot dessie och cornis :D . haha

tog en cigg till sen blev klockan rätt så mycket. åkte till kimstad för att släppa av oss men så hittade vi på lite annat istället. och efter det. hem --


åååh skönt att sova :D . haha

-------------------------

idag, vaknade jag upp hos min älskade, låg och myste i sängen - uuum saknart.
sen efter ett tag runt ett två där gick vi upp och hälsade på min pappa. Gjorde pizza och hade det trevligt. jag är nämligen här nu också :D. haha

dem ligger och slöar i soffan, ska kolla med jeppe om vi ska röra oss hem till honom snart. :)<3
börjar bli lite seg.

får se vad kvällen erbjuder sig,

Puss&Kram, vi syns på Stan ;)<3



hittade en gammal bild på mig hos pappa för nått år sen hahah :D

jag vill tacka min bror <3

jag känner fortfarande dåligt samvete, men är väldigt tacksam..

Michel lovade för ett tag sen att köpa en mobil till mig och min lillasyster eftersom vi inte ha fungerande mobiler varken hon eller jag. så idag när han fick lön så sa han att vi åker och köper en telefon.

jag försökte hitta en så billig och bra som möjligt, för jag hatar att handla på andra. Tro det eller ej, men jag hatar det verkligen. jag får piss dåligt samvete bara att låna cigg av en person.. :/

men som sagt är evigt tacksam och så fort jag kan så finns jag till hjälp till dig michel så mycket och bra som det går. Står bakom din rygg.

Ville bara blogga om det för att jag är faktiskt grymt tacksam..

mobilen gick på 599:- och ja de är pengar :/. sen fick jag dessutom ett minneskort av honom för 99:- de är fan 700 spänn runt räknat. sjukt.

men tack iaf<3
tack



har ingen bild på Michel, men de fick bli ett hjärta.
Blod är tjockare än vatten<3

haha ajuste ..

jag glömde bort att jag lovade Dessie att lägga in min snygga bild då jag klädde ut mig till cowboy :D haha tog mammas boots och hatt och så var de igång,
hahaha så ful ! :D

men den bjuder jag på :)


en jobbig natt ..

"if you really love someone, let them go, just let them go"



vi var ju uppe i ett väldans stort bråk, tårar och missförstånd, sura miner och med mera .. så jag bad jeppe komma in så vi fick prata för vi stod och höll balansen på kanten till att göra slut ..
ingen av oss ville det igentligen, men våra bråk tar kål på oss båda två, det gör ont.
de är inte bara fel på honom och det är inte bara fel på mig. de är fel på oss båda ..
sen utan att skylla ifrån mig så har jag en jobbig situation just nu och framåt i livet, eftersom jag fortfarande är nyy på diagnosen fast jag haft den i hela mitt liv. det är faktist inte lätt när någonting "tar över" din kropp och du inte kan styra det!..
"du vill en sak men hjärnan säger något annat, du känner en sak men känslorna vill något annat, du tänker en sak men tankarna vill något annat osv.."


det är svårt för mig, och jag gör det inte med flit.. :/
Vi gav det en ny chans


så nu får vi arbeta här ifrån, vem har sagt att de är lätt och är smärtfritt? , ne precis ..
antigen så jobbar man för det eller släpper taget.
Men det är inte lätt att kämpa när den andra släppt taget ?

man är väl 2 st i ett förhållande? va ?..
vi får se vad som sker härifrån nu ..
aa jag vet, AS  FULA  BILDER ! men de är dem enda jag har typ ..

är det vi? Finns det något oss? ..

här jesper ..

"det slutade med att jag gick hem!"

jag är så himla trött på allt.

Igår så skulle jag till sjukan, så jag och jesper åkte dit, eftersom jag sov hos honom. Senare kom cornis till sjukhuset för jeppe och han skulle mecka cross senare sen, så dem skjutsade hem mig och sådär. Liksom inget fel med det. nee

jag tänkte fan snubben måste ju få vara lite för sig själv också. med sina kompisar annars funkar det inte.

Jaa, så sent ikväll fick jag ett sms av Dessie (Cornis tjej) för vi messade lite med varandra för båda hade så jädra tråkigt. aja hon skrev iaf nånting om de är väl klart att han inte ringer eftersom dem har väl roligare med dem brudarna..

då blev jag helt sne för innan dem åkte sa jeppe att de är BARA FÖR KILLAR, liksom brudar är inte killar, Eller har jag missat nått??

då skrev jag bara va ? :S och då skrev hon tillbaka att cornis kusin var där och hennes kompisar. då blev jag förbannad. så jag ringde hem till jesper för att kolla läget. och istället för att förklara läget, blev han bara dryg och sa att det inte är han som bjudit dit DEM.

och när jag frågade vilka som var där, sa han Ponta,theo, cornis och cornis kusin.

är de jag som är knäpp? eller är de inte rätt stor skillnad på DEM och CORNIS KUSIN?! är de flera säger man väl kanske kusiner eller :S ?

ne men sen senare kom det fram att de va nån/några till med henne.. dem skulle fixa nån bil med ljud.

visst fine! de va inte de jag blev förbannad på, fan ligg o ha gangbang om ni så gärna vill de va inte det. utan jag blev förbannad för att FÖRST SKULLE DE BARA VARA KILLAR SEN HÅLLER HAN INNE MED ATT DE VA FLER!

och hör inte av sig på fucking hela dagen ..

suck off!

aja sen slutade det med att runt 11 dyker dem upp och så åker vi till leons för jag hade inte ätit på hela dan .. mjo lite kiwi bitar & päronbitaar..

sen sitter vi där utan att ha diskuterat ett dugg. då kunde jag inte hålla käften utan jag sa liksom hade du kul då? han ba aaa den ska säljas bla bla bla.. som att de inte fanns nått fel . :S

då kokade de ännu mer i mig..

jag minns inte va jag skrek men de va nått om att han håller in saker, och han ba: aa jag börjar bli jävligt trött på dig också !

liksom va? de var inte ens de jag sa !?

jag fick ceperyck slängde min pomme i papperskorgen drog ut och gick hem ..

japp, mitt i natten med tretusen grader minus, från leons hem till ektorp..
orkade inte med nånting, det ända jag kände va att jag ville slå någon/något, så mitt knä fick ta smällen in i en lyktstolpe, hmm man är klantig när man är arg och de är kallt. ..

aja dem följde tydligen efter mig hela vägen hem, och försökte få in mig i bilen FUCK NEJ aldrig.
jag är över det här?! fuck off!

väl hemma, va min ben helt blodiga av kylan .. what ever!
så la jag mig i sängen, tjöt tills jag somnade..

så såg min kväll ut igår.

FUCK OFF FUCK FUCK OFF!!



Niprone - You and I <3 lyssnar galet på den !

fotona från igår :)<3

sådär, sen tog batteriet slut hahaha :D<3

cross-kvälls bilderna .

jag fick inte fota mer. för blixten blev jobbig för Cornis ..

sov hos min babe inatt,<3

igår kväll tog vi tåget ut till kimstad, haah det var ju inte igår precis.. och så väl hemma hos babe hade vi inte så mycket att göra mer än myspysa lite..

helt plötsligt kom vi på toppen ideén! MECKA CROSS yea! de va as länge sen :).
men jag fick ju inte pilla så mycket. Sen kom Cornis & Dessie ut en ssväng och kollade läget, men så åkte dem igen efter drygt 10min :/. men de va kul att ni kom heeh ;).

sen fanns de inte så mycket kvar att göra med crossen så vi gick in och la oss, skulle kolla på film och lite sådär men jag somnade haaah ..

på morggonen gick vi upp runt 11 där, det va skönt att sova ut lite :). så vi gick ner och åt frukost, tog en cigg och så åkte jeppes mamma och handlade så sen när hon kom tillbaka hem så fikade vi lite,


Sen mot tåget!
för klockan 15.00 skulle jag träffa min kurator på sjukhuset och gå igenom min Diagnos.. de tar tid för mig att fatta att jag verkligen måste leva med det här .. :/. de är svårt.


nu sitter jag hemma efter en kopp kaffe och cigg och skriver här :P. har inte alls mycket att göra. och jag har bitit av mina naglar, FAN! hmm bara spara om på nytt. jag är för stressad för det hära ..

hm, vad ska hittas på då? ingen aning.. ska lägga in lite bilder från Cross kvällen med jeppe & Cornis , & Sen lite foton som jag och jeppe älskisen tog igår :D.. tror jag de va.

Pusshej<3


it´s a mad world ..

VAD FAN ?!


det finns ju ingen som helst säkerhet någonstans.. Gick in på mitt konto för att jag skulle betala ett par räkningar, och helt plötsligt har ett företag jag aldrig ens hört talas om gått in och tagit autogiro 209:- från mitt konto, WHAT THE FUCK?!

men efter en massa jävla samtal och ringande hit och dit, var det en kund med nästan samma bankkontonummer som mig som hade skrivit någon siffra fel och att dem snodde pengarna från mig.


OCH SOM TUR ÄR!

får jag tillbaka pengarna nu i eftermiddag. visst en del tänker so what det är ju bara 200:- runt räknat, då säger jag HÅLL KÄFTEN de är pengar. speciellt som en fattig typ som  mig!.

sen de där jävla fitt telia företaget som jag hade ett abbonnemang hos, IDIOTERNA har fan inte avslutat det som jag bett om sen typ ett år tillbaka, BLIR MAN FÖRBANNAD ELLER BLIR MAN FÖRBANNAD?!

JAG FUCKING KOKAR AV ILSKA !!!



och sen då , jag vet inte hur jag ska fortsätta, de bara följer mig gaah det kommer följa mig till graven och jag blir så fitt fuckat irriterad på sånt här!

I´ts a fucking mad world we live in ! MAD WORLD !


jag börjar få panik ! ..

oh herre, just idag slog det mig.. det är fan inte långt kvar tills sista dagen.. fan jag tar studenten den 16e juni och ja som sagt det är inte alls långt kvar.
fan!
fan!
fan!
jag vet inte vad jag ska ha för klänning, eller skor, eller frisyr eller sminkning eller någonting!
gaaah! sliter i mitt hår ! hur ska det här gå?
och inte bara det?!
jag har typ 14 kurser kvar (inte hela då men men) kvar att göra klart! + praktik och massor annat på det där.
oh herre jävlar jag kommer vara gråhårig när jag är klar. OM JAG ENS BLIR KLAR ?! :O
mamma :'(
nu bli jag ledsen, kan man få lite hjälp med det här? ideér?
Puss
/ ledsen jacqueline



en bit sanning.

Om du tittar in i mina ögon, ser du bara din spegelbild..
dem är så blanka
men om du ser in i mina ögon, och koncentrerar dig
då ser du skiten


du ser min historia från barnsben & uppåt till nu .
hur allt gått, hur mycket skit det varit omkring mig.
hur mycket jag stått i, hur mycket jag har fått kämpa
hur illa det gått flera gånger
hur snett jag har tänkt.
hur mycket tårar som ramlat från min kind
hur mycket blod som har runnit


om du tittar riktigt noga, ser du allt det där..
men ingen pratar om det, ingen rör en endaste min
vi viftar bort det, för det finns ingen hjälp
vi struntar i att det finns där inne, för igentligen

så ser vi ju bara vår spegelbild ..

/jacqueline .


Saknar vår tid, detta påminner massor om den! Krussidull , älskar´t!

Ronja, Jeppe K & Älskling & mej :)<3

life is a game, and you´ve got to know the rules ..

så sant ja ,
idag var ingen lyckat början.. usch vaknade av att mensen kom. usch! varför ska vi tjejer få allt det jobbiga ?! och killarna (mja typ alla) gnäller om morgon stånd, ah seriöst! de är väl inget jobbigt alls ! .. eller inte som mens, föda barn, bära runt på ungen i 9månader med kräkningar och sånt shit, gå upp i vikt och allt som följer med på färden.
ne och idag i morse var den värsta värken jag fan har varit med om på åratal! och det gjorde så förbannat ont att jag låg och tjöt som en idiot! Älskling försökte underlätta genom att massera svanken där men de gjorde det bara värre sen ..
igår kväll låg jag också och grät, jag klarar liksom inte mer.. även dem starka kan bli sårade..
" if you really love someone, let them go, just let them go "
jaa..
jag och jesper bara bråkar hela tiden, vi har kommit in i någon dum jävla cirkel, och det tar död på mig. jag vet inte vart jag ska gå, vart jag ska vända mig eller vad jag ska göra. det är så himla irriterande att det enda jag kan är att krypa under täcket låta tårarna rinna och tycka synd om mig själv. jag orkar ingenting längre!
jag älskar honom, jag älskar honom så det gör ont i bröstet.
kanske borde jag släppa taget? :'(
Jesper, jag älskar dig så enormt mycket<3
Kärleken gör ont, & är svår ..
& vem fan har påstått tvärtom?

henry Benmärg ahahahhahahahahk


skridskofilmen ahaa :D


min video


igår kväll åkte vid skridskor ..

ingen av oss, hade något att göra så vi tog en sväng till laagelunda där och åkte skridskor.. låter helt suveränt kul. men mina förbannade jävla fitt skridskor PASSADE INTE ! :(. skit också!..
alltså jag har inga egna för dem gjorde vi oss av med för läääääääänge sen.. så jeppe tog fram ett par som skulle passa. men neee de gjorde dem inte ..

så jag stod och frös arslet av mig medans de andra åkte. kul nee

sen in i bilen drog omkring och fucka ur. ni vet. eheh ..

så såg den dan ut. kvällen visade sig bli bättre än i  början iaf. tur de ! .

pöws..

här kommer några bilder från igår.. (piss kvalite men men .)







aao ..




onsdag kväll ..

hejsan.

äntligen efter en lång praktikdag utan cigg fick jag ciggaretter nu av jesper. sen hängde jag med honom och cornis hem till jeppe. dem skulle spela cross eller vad man ska säga. såntdär xbox ni vet. ahhaa-

vet inte vad resten av kvällen har att erbjuda men de är sånt som märks.. ska hem till åtta iaf för då ska vovvarna ut. jag rensade deras öron förut haha jag vet de låter väldigt äckligt när man läser det. haha de är ju inte så fräscht i verkliga livet heller kanske men men .. de uppskattades iaf.

behövde komma hemmifrån lite de är sån jävla dum attityd och luft hemma så snartspricker jag och spränger stället.. nedå men man orkar inte bråka varje jävla dag..
det suger. !

nuska jag störa dem med en massa kort med min fina roliga kamera , hehe..

imorrn blir de en lååååång dag.. först skola 9.30-12.00 sen praktik efter det 13.00-19.00 uuuurk jag kommer vara helt döööd . men skojär de ändå samtidigt.
.
a ne som sagt. fram medkameran ;) kanske laddar upp dem här sen vem vet ..
pusshej

måndag , så firade jag Alla Hjärtans Dag ..

jag var så arg!, ne det var jag inte jag va ledsen. väldigt väldigt ledsen.. varför just på alla hjärtans dag? just den dagen som inträffar en gång per år så ville min pojkvän inte ses. Nehe? och varför inte de för :S ..
aja, skitsamma ..
jag kollade runt med lite folk på facebook vad dem skulle hitta på och sådär.. men såklart så ska alla vara med sin kärlek. uuurk jag kände mig ensammast i världen..
men så vände turen och Fiia kom för att ta en cigg med mig :). Och hennes pojke också då :).
Dem frågade om jag ville med och handla, de enda dem skulle ha va sparris haha :D , men dem köpte godis & Coca Cola :D. söta är ni :D.
sen hängde jag med hem till dem då, och tog det lugnt. sen kommer det alldra gulligaste och roligaste jag upplevt på Läääääänge!. Fiia skulle göra planka xD..
haha en potatis hit och en potatisbit dit, och skvätt hit och dit och allt. haha sen när hon skulle spritsa ut potatismoset så kom de potatisbitar för och allt. hahahhaa de va hur kul som helst..
" de är inge kul ! " . du är för söt Fiia :D.<3
sen tittade vi på familjen annorlunda och spelade Yatzy hihi jag vann :D. 200 poäng nånting :D. wiihuu <3
ne puss på den kvällen.<3
Jag verkligen älskar att se dig Lycklig Fiia, speciellt efter allt skit du fått gå igenom. & Grattis ännu en gång till eran förlovning, Önskar er all lycka i världen faktist<3
& bara för de så snodde jag en bild från dig Fiia :), på er 2. haha Pusshej<3

Alla Hjärtans Dag


Hoppas ni får en bra & Mysig Dag / Natt <3

Puss på er från lille maj :)

Bilderna från i Lördags ..



DÖ KASSA BILDER MEN DET GÅR ..


HAHAHAHA PETAR NÄSAN, GRIS! :D
Negaaa :D

Praktik idag .. plus dåliga nyheter plus ensam på Alla hjärtans dag :/

hej, idag har jag varit på Praktiken, igen efter 2 nästan 3 veckor jag varit sjuk ..

- plockat varor
- städat hyllan med lampor
- gjort en gavel-hylla
- frontat
- delat ut reklamblad i Gallerian


& väl hemma nu ska ta mitt kaffe ..

Jesper min kärlek ville vara hemma hos sig själv idag, hm typiskt :/. just på ALLA HJÄRTANS DAG!

Fuck this ..



im going to miss it :/

men hey?!
dem är tillbaka 27e Mars! Boooojaah!
jag har kärat ner mig i programmet totalt. alltså hela min dag är förstörd om det inte visas i tv:n, eller så blir jag skitsur om jag missar det någon gång. grrrr. arg som fasan.
ne just nu sitter jag har och har ingen anning om vad jag ska skriva om, he he, men de blir väl en bludder inlägg idag då.
ska ta något att äta för jag känner att magen börjar kurra snart. sen börjar jag få träsmak i röven haha den domnar bort. ha ha ha ..
jag har suttit och flyttat över alla inlägg från ena bloggen till den här nya nu.. ja det är därför alla inlägg är samma dag.. klaga mer då vafan .
duger det inte så skit i att läsa, vad gör du här?!
e he he he ..
nu är jag trött och helt seg, ska som sagt stoppa något i magen, ta en huvudvärkstabblett, ta en cigg, sen slöa vid tv-
Pussar&kramar / jackie ..

dag nr 10

nu har jag varit sjuk i 10 dagar ..

 

visst känns det lite bättre, men jag är fortfarande täppt och rinnig i näsan, halsen gör ont och äcklig slemhosta har växt fram mera nu ..

huvudvärken tycks aldrig försvinna .

Vila och knappra halstabbletter och huvudvärkstabbletter & en massa vatten .. jag är inte frisk tills imorrn :/ .

jag gissar på Torsdag :) . Puss & Kram


en stråle ljus i min ensamhet

så roligt!

markus min gamle vän ringde och kollade om jag ville ses fortfarande.. för tidigare idag hade jag frågat om han ville gå ut och gå med mig någon kvart 20 minuter eftersom jag är sjuk och måste ha lite luft, och för att det är så tråkigt att gå själv. men då kunde han inte.

så han ringde förut ikväll och undrade eftersom han ändå var i stan. visst varför inte det va ju typ ett år sen vi sågs. och jisses vad skönt det va att prata med någon och bara va. hade jätte roligt.

sen fick jag hänga med på en tur i den fina bilen :) .
Jag tror han har en sån här ;(inte säker men men denna bil är också fin)

och jag älskade den, hon brummade så fint :) . Hihih
Vi får ses igen snart markus? :)

för trots allt , så var du min bästa vän förr. du var den som förstod mig, som jag kunde vara mig själv med, och som lyssnade och ställde upp jämt. och sen när Niklas och jag gjorde slut försvann allt. Tack för att du finns kvar fast vi inte ses ofta, Puss!


Grymt tråkigt ..

Seriöst ?!

 

jag har piss tråkigt .. Gaaah! jag börjar klättra på väggarna snart. usch hatar att vara hemma helt isolerad från omvärlden. känner mig som en fängslad maniac. som inte tål solljus. aha!

men de är jag inte :/ .

vill hitta på något att göra, men samtidigt är jag väldigt väldigt Week ! .eller hur det stavas. och det värsta med allt är att jag kan inte röka vanlig ciggaretter, så jag får röka menthol BLÄÄÄ och det smakar bbara skit. usch och fy och blää ..

ringde micke förut idag. för att säga att jag inte kommer imorgon. är för sjuk för att prata med kunder, bära och plocka med grejer. inte fräscht om man snorar och hostar och sånt.

- hej , de är jacqueline
- hej! , hur mår du?
- ne, jag tror inte jag kommer imorgon
- haah! ne du jag hör det !
- mhm .
- kryp ner i säng nu och drick massa the
- massa the ja aa de ska jag.
- krya på dig nu så ses vi kanske på tisdag då om vi har tur?
- mja, haha JAG VIL INTE VARA HEMMA MER .–
- heeh, ne så bli frisk nu ..
-a hej då .-
- ha de bra, hejdå .

så va vårat samtal ..  fan vad tråkigt jag har det .. !!! BAJS !,


im sick usch o fy o blää

jag hatar det här enormt mycket!

 

jag kan ju förfan inte göra någonting, eller träffa någon eller någonting :S ..

näsan rinner, ögonen rinner, näsan är täppt också. halsen svider och kliar medans rethostan tar över mer och mer, BLÄÄÄ ! .. får upp en massa slem och skit uuuuhäääk känner mig som världens vidrigaste människa.

och fan vad uttråkad man blir, har fan varit hemma hela veckan usch vill träffa folk och allt, men orkar man det då?? nee ..

sitter och lyssnar på lite musik som man lyssnade på förr, ha de hade ni inte kunnat tro va?? att Jackie tha hip hop lyssnade på P.O.D och dem där fräna :P ..

får lite återfall faktist :D ..

ne pusshej! tillbaka till sängen ..

 

Jag påväg ner till Läkaren i stan ..


nu är löshåret i igen ..

mhja, hade tråkigt i morse så FAN flög i mig och där satt jag och trasslade med massa hår. hm mhja resultatet blev väl sådär. nu har man långt hår igen haha ..

tänk vad lätt man kan göra om sig nu för tiden.

- Löshår, lös naglar, inlägg till tuttar, såna där korsett för att dra in fläsket. & en massa mer lösningar och sådär . tillomed ändra ögonfärg och lös ögonfransar och shit ..

Seriöst, ett TRÄSKTROLL kan bli en BEJB :O..


jackie do / dont like !

yes

- VÅREN
fåglarnas kvitter :) , solen som värmer, snön som sakta smälter bort och gruset som sopbilen soppar bort från vägar och trottoarer, små barn som tar fram cyklar & hoprep & i april blir jag 20 år :)

- KÄRLEK
vårkänslorna bubblar upp, antigen så blir man kär på nytt i sin älskling eller så hålls ögonen öppna på nytt fräscht ögongodis som skulle kunna bli ens eget. Jag har min älskling & jag gillar han skarpt<3

- VÄNNERNA
dem som alltid finns där hur mycket skit man än går igenom och bråk och det ihop. dem man alltid har roligt med och som man behöver när som på dygnet. jag diggar er, och ni är på tumme upp sidan idag<3

 

no

- FAMILJEBRÅK
familjen är de man vänder sig till jämt, som står och håller ens rygg, som finns där i vått och torrt och som man verkligen älskar. vad känns inte mer än att någon i den kretsen hatar en , ger en mördar blickar och som aldrig vill sluta bråka ? usch!

- HUNDEN SOM BLIVIT SJUK
min ögonsten, min bästaste vän och mitt allt, jag hatar när den personen blir sjuk och inte mår bra. de känns skit i hela själen när något sådant händer. ont. krya på dig gumms<3

- ATT SJÄLV VARA SJUK
Gaaaaaah! det finns inget värre ..

SAM_1131


dags igen ! - sjuk :(

usch! jag hatar det här!

blää , yr som en åsna huvudet värker och värker och det spelar faktist ingen roll hur många tabbletter jag trycker i mig. igår kräktes jag flertal gånger – men ingen maginfluensa som tur är! .

magkatarr gissar vi på. ååååååhneeej inte enn gång till .. :/

den ena ledde till det andra, och usch vad skit man kan må. Sen kan det ju ha lite och göra med att man proppa i sig tårta och kakor, och inte en endaste tugga mat. Hmm :/ ..

 

så nu sitter jag här för jag dör av TRÅK, men har inte ork till något annat. skulle vilja gå ut och ta en promenad med någon i den fina ”Vår” solen. men det orkar jag inte, fan! kanske tar och släpar ut hunden snart för att bara gå och röra på sig lite, få lite luft ..

 

Börjar få student tankar, hela min värld rasar samman, vi ska tydligen ta studenten EN HEL JÄVLA VECKA före alla andra, hur pissit är inte det ?! Gaaah! jävla skit!

men jag måste iaf börja sola nu så man har lite färg till dan det gäller, Någon som vill haka på?? ba säg till så sooooolar vi lite yeah :D . haha

TÖööööööÖÖöörstig börjar jag bli igen, helt sjukt hur mycket man dricker när man är sjuk. bajs hals, bajs huvud, bajs näsa, bajs mage och bajs på att va sjuk!.

jag ska se om jag kan härma Emmi :D , starta ett Jackie´s Bajs & Kalajs :D haha vad fult ne men nått sånt. I like it, det får hon PussPoäng för :D . Clever :) .

ne nu ska jag ta en ciggarettaa och sådär, Pusshej!

Kopia av SAM_1104

grattis mamma, på din födelsedag!<3

Kl: 14:58 om man ska vara exakt.

Hoppas du får och har en underbar dag, även att du inte fyller jämt som du säger, så fyller du ändå ÅR ! det är viktigt tycker jag.

Du är min fina underbara hjälte, som jag älskar.

GRATTIS ÄNNU EN GÅNG<3 Puss!


just take it, jag är vädur

Väduren:

Vänskap:

Kanon med: Tvilling, Våg, Skytt, Vattuman och Fisk.

Ganska bra med: Lejon, Jungfru, Skorpion och Stenbock.

Katastrof med: Vädur Oxe och Kräfta.

Sex:

Kanon med: Tvilling, Kräfta, Lejon, Skorpion, Skytt, Vattuman och Fisk.

Sådär med: Oxe.

Katastrof med: Vädur.

Förhållande/Äktenskap:

Bästa valet: Tvilling, Lejon, Skytt, Vattuman och Fisk.

Kan gå med: Jungfru, Skorpion, Stenbock.

Katastrof med: Vädur, Oxe, Kräfta, Våg,


Passar vi ihop??

Stjärntecknet skorpionen passar ihop med…

Skorpion och vädur: I sängen kan ni få det spännande men förhållandet kan också förstöras eftersom båda stjärntecknen kan vara lite väl kontrollerande. Ni är benägna att ofta hamna i gräl eftersom båda är ganska starka personligheter med egna viljor.

Skorpion och oxe: Båda är intresserade av sex vilket kan göra er kärlek intressant. Dock är båda benägna att bli svartsjuka. Det kan bli problem av att oxen vill äga skorpionen. Oxen kan reta upp skorpionen som då kan göra saker denne ångrar. Det är viktigt att ni är lyhörda och tålmodiga med varandra.

Skorpion och tvilling: Tvillingen och skorpionen kan ha det roligt och spännande i sängen men den målmedvetna skorpionen har svårt för tvillingens velande hit och dit och därför blir det svårt att hålla kärleken vid liv. Skorpionen å andra sidan är alltför oflexibel för att passa tvillingens natur. Dessutom är skorpionen inte mycket för socialt umgänge medan det är det bästa tvillingen vet.

Skorpion och kräfta: Kräftan är fascinerad av skorpionen eftersom denne, trots sin lite tystlåtna natur ändå är såpass stabil och målmedveten. Det ger stabilitet och trygghet som kräftan gillar. Skorpionen å sin sida fascineras av kräftans emotionella natur och det faktum att denne är så hängiven kärleken. Dessa två stjärntecken passar utmärkt ihop.

Skorpion och lejon: I sängen kan ni få det hett och spännande men tyvärr kan lejonet tycka att skorpionen är alltför svartsjuk och begränsande. Ni får ett stormigt förhållande eftersom båda har mycket starka viljor. Ert förhållande blir kanske inte så romantiskt men ni kan absolut fungera ihop på sikt.

Skorpion och jungfru: Skorpionen tycker att jungfrun inte är tillräckligt intresserad av sex. Jungfrun kan tycka att skorpionen är alldeles för svartsjuk av sig, vilket han/hon inte har någon anledning till eftersom jungfrur i allmänhet är trogna. Som vänner passar de däremot mycket bra ihop eftersom de har många liknande intressen.

Skorpion och våg: De här stjärntecknen passar inte så bra ihop i en längre relation. Detta främst eftersom vågen tar alltför lätt på kärleken och kan upplevas som lite flörtig, vilket bara gör skorpionen svartsjuk. Skorpionen tycker också att vågen är lite för liberal på det sexuella planet och när vågen inte får som han/hon vill kan det hända att de söker sig till andra partners. Skulle vågen vara otrogen kan han/hon inte förvänta sig förlåtelse någonsin från skorpionen. Det här förhållandet blir bäst om skorpionen får vara den dominanta parten.

Skorpion och stenbock: De här två stjärntecknen passar ihop, dels eftersom deras kemi i sängen är så bra men också för att stenbocken kan stå ut med skorpionens vilja att äga sin partner. Som ett team fungerar de också väldigt bra – skorpionen är smart och stenbocken är organiserad vilket är två kompletterande egenskaper. Skorpionen kan lära sig tålamod av stenbocken. Detta förhållande blir som bäst om skorpionen tillåts vara den dominanta parten.

Skorpion och skorpion: I sängen kan det klicka mellan två skorpioner men annars är den här kombinationen ofta mycket problematisk och komplicerad. Båda kommer att vara kontrollerande och svartsjuka och det finns nästan ingen balans alls eller någonting som de två parterna kan lära sig av varandra. Ni kommer inte överens och ingen vill ge med sig och låta den andre få rätt.

Skorpion och skytt: Skorpionen är dominant och kontrollerande medan skytten är lössläppt och benägen att vara otrogen. Det rimmar illa med skorpionens medfödda svartsjuka. Dessutom vill skorpionen ha mer stabilitet än skytten som vill att varje dag ska vara annorlunda. Skorpionen gillar inte alls skyttens enorma frihetsbehov. Tyvärr passar de inte speciellt bra ihop.

Skorpion och vattuman: Skorpionen och vattumannen passar inte så vidare bra ihop. Detta eftersom vattumannen ogillar skorpionens svartsjuka medan skorpionen finner vattumannen alltför fritänkande och oförutsägbar. Vattumannen vill ha ett rikt socialt liv medan skorpionen är ganska reserverad och är mer för ett inre liv. I sängen fungerar de däremot bra.

Skorpion och fisk: Hälsosam kärlek kan absolut uppstå mellan en skorpion och en fisk. I skorpionen finner fisken den stabilitet som denne behöver. Fisken ser bara svartsjuka (som är associerad med stjärntecknet skorpionen) som ett tecken på att han/hon är älskad. Båda är intresserade av det andliga, inre livet och deras gemensamma intressen gör att de passar ännu bättre ihop.

HMM ..

 

Stjärntecknet väduren passar ihop med…

Vädur och vädur: Det här kan bli ett spännande förhållande men ni vill båda vara dominanta vilket kan ställa till problem. Kanske kommer ni att bråka mycket.

Vädur och oxe: Väduren kan bli lite uttråkad av oxens liv som gärna går framåt i sakta mak. Kanske finner väduren oxen lite oinspirerande? Det kan också bli tjafs om pengar eftersom oxen är sparsam av sig medan väduren kan vara lite slösaktig. Er kärlek fungerar bäst på kort sikt.

Vädur och tvilling: Ni passar utmärkt ihop eftersom båda är väldigt aktiva och initiativrika, ni tråkar inte ut varandra. Väduren vill dominera men tvillingen kan bemästra honom/henne och på så sätt kompletterar ni varandra.

Vädur och kräfta: De här två stjärntecknen brukar inte passa ihop så bra. Kräftan är lite för försiktig av sig för att väduren ska få tillräckligt mycket stimulans. Kanske vill kräftan stanna hemma på fredagskvällen medan väduren hellre går ut och roar sig? Så kan det vara även i sängen.

Vädur och lejon: Två mycket intensiva och egocentriska stjärntecken som båda vill vara den dominanta parten. Er kärlek kan fungera om väduren ger lejonet tillräckligt mycket komplimanger. Det är viktigt att ni försöker lyssna på varandras känslor och behov.

Vädur och jungfru: Er kärlek blir kanske inte så långvarig. Heta känslor kan uppstå eftersom vädurens rättframma sätt charmar jungfrun och får denne att finna väduren spännande. Men på längre sikt kan det uppstå konflikter eftersom väduren är så ohämmad medan jungfrun är väldigt kritisk. Jungfrun vill att saker och ting ska bli gjorda på rätt sätt (alltså hans/hennes sätt!). Förhållandet kan fungera om ni verkligen jobbar på det.

Vädur och våg: Ni passar utmärkt ihop i korta och mer tillfälliga relationer och er kärlek blir spännande. Båda är mycket öppensinnade när det gäller kärlek och det som händer i sängen. Kanske är vågen ännu lite mer för experiment och tenderar också att idealisera lite väl mycket. Väduren kan eventuellt upplevas lite väl krävande medan vågen tenderar att inte vara tillräckligt beundrande.

Vädur och skorpion: I sängen kan ni få det spännande men förhållandet kan också förstöras eftersom båda stjärntecknen kan vara lite väl kontrollerande. Ni är benägna att ofta hamna i gräl eftersom båda är ganska starka personligheter med egna viljor.

Vädur och skytt: Väduren och skytten passar bra ihop. Båda är aktiva och spontana och älskar att umgås med folk. Det här är en kärlek som kan hålla länge eftersom ni tänker lika och har väldigt kul tillsammans.

Vädur och stenbock: Dessa två stjärntecken i kombination bäddar för en inte så lyckad relation. Väduren blir rastlös av stenbocken. Stenbocken kan också vara ganska dominant precis som väduren och därför kan konflikter uppstå. Väduren kan också upplevas som en alltför stor risktagare för att stenbocken ska orka med.

Vädur och vattuman: Det här förhållandet kan bli stormigt och intressant. Väduren kommer förmodligen att bli den dominanta parten. Det är viktigt att båda försöker kämpa för att förstå varandra. Ni kan fungera även i en lång relation.

Vädur och fisk: På papperet ser de här stjärntecknen inte ut att passa så bra ihop. Väduren kan köra över fisken och kanske även bli uttråkad av denne. Om väduren kan få fisken att inte vara så blyg kan man åstadkomma ett mer intressant förhållande där man hjälper varandra. Framförallt i sängkammaren kan fisken väcka mycket intresse hos väduren.


jag kan inte dela på mig!

igår va jag med jesper, cornis och dessie igen och åkte pulka, i hageby-backen. den går som tusan monster backe. vi åkte led och lilla skrajsna jag vågade inte åka ända uppifrån. fick panik och benen bara skakade. Men Dessie hon var inte rädd hon Tjoooong så va hon i full fart i backen.

”oh helvete” tänkte man haha ..

sen åkte vi till McDonalds och sen tillbaka igen, haha då satt jag och dessie kvar i bilen. & då flög Fan i oss och vi skulle köra bil :D . haha kändes som en övningskörs lektion. bara de att ingen av oss fick i den förbannade backen. hahah . så Dessie fick köra runt haha de gick PRIMA!.

faktist

 

sen drog omkring i stan och mötte en full Joel som skulle hem – haha sen var jag så sur och trött att jag ville hem. och min rumpa värkte fan. slog i den i backen och fick cornis o jeppe på mig . :O aj aj aj-

har ett blåmärke nu xD haha .

Puss på den kvällen<3

 

Min Älskling


20090811 - du är min<3

Jesper Mats Pettersson, Jag älskar dig<3

Min ögonsten, Min bästa vän, Mitt allt<3

Glimma, du är mitt allt!<3

pulkaåkning i hageby

hahaha fy fan vad det gick!

& glöm inte min ”råtta” som åkte dö långt :D . haha ne de va kul fan Puss!’

Dessie & Cornis
Älskling
hahaha Cornis
cornis med snö i annsiktet :)

helt slut körd.

hejsan, idag har jag varit städhjälp till min morbror som flyttar denna helg. mja i början visste man ju inte vad man skulle ta och börja med eftersom alla sprang på varandra hela tiden och det fanns ingen ordning på någonting. så senare sen kollade jag med affe vad som skulle göras i köket, han sa sitt

sen tog jag egna initiativ. så klart med det :) .

 

sedan smörgås tårta och coca cola o kakor :) . men men , nu är man hemma och skriver här. hohojaja vad händer ikväll`?

skulle spela bowling med fiia och jeppe kanske någon mer. men så blev det inte. kanske pulka då? aao vi får se.

Puss!

hej

så lamt ..

Tequila: I`m a single woman.
Rum: I`m a touch and go woman.
Champagne: I`m an engaged woman.
Red bull: I`m a woman in a relationship.
Beer: I`m a married woman.
Vodka: I`m the ”other one”.
Sprite: I`m a woman that can`t find the right man.
Whiskey: I`m a single woman with friends that loves partying.
Liquor: I`m a woman that wishes she was single.
Gin: I`m a woman that wants to get married.

vill du ?

börjar tveka , det känns konstigt i magen ..

Babe, du är mitt allt , vill bara att du vet det och aldrig glömmer det<3

mår lite sådär idag faktist. Mycket har gått snett och dåligare blir man. både fysiskt och psykiskt, :/.

saknar min älskling, men det blev inget mys idag eller ens få titta på honom.. sorg

nu laddar man mobilen med lite nyare musik. eftersom dem låtarna inte funkar på mp3n.

så nu blir det spagetti med ost på till kvällsmat, med mammsen o liten syster. <3

åååh vad jag vill vara liten igen och bara mysa med mamma och glömma alla bekymmer ..

snälla gode gud ta död på mig . !


jacqueline

jacqueline, a leo, is normally brunette, tall and skinny. she is very amusing and loves to have a good time! she is very intelligant and is a loyal friend. but don’t mess with her and try to get her into bed! momma don’t play that game!
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=jacqueline&page=2
Jacqueline Nathalie Jessica Hagelberg

mår bajs idag .

liten jacqueline .

liten jacqueline .

usch! vaknade halv 10 imorse av att jag var sååå hungrig. och då var jag inte ett dugg trött. sen efter vi tog ciggen jag o älski så vart jag bums trött igen-

 

”Sov inte!”
”nee, jag bara vilar”
”ZzzzZZzzzzZZz”

haha.. huvudet värker som en tok och jag mår illa och är bajsa trött.. orkar inte bli sjuk :/

SAKNAR BEJB :’(

Gårdagen..
söta fiia frågade om jag hade nått att göra och det hade jag ju inte som vanligt :Pså vi tog ett varv i stan. Lärde fiia pumpa däck fast hon igentligen faktist kunde det :D . haha

”huur gör man nu dååå?”
”men håll emot den”
”Jaaa? jaha där är plusset”
hahaha

träffade nått ex till henne och så dunkade vi Björnbröder & Lejonkungen i bilen :D . haha sjukt kul -

Sen ut mot F13 för att ”sladda” hahah ni skulle varit med hon är så söt! Oooooh :Dhaha.

Trevlans.

och det bästa av allt va att jag fick spendera natten med älskling, bara han och jag :) <3

nu har han åkt den jäveln :( . hmm ..

nej nu ska jag gå och lägga mig igen . usch vad jag mår illa :/


Det som inte dödar, Gör dig starkare

Det finns ett litet ord som hjälper i ensamheten där tystnaden bor och tankarna försöker överösta..

jag känner mig bara så otroligt svag och så otroligt stark på samma gång. och jag säger bara som så att jag struntar i hur det går. för jag orkar faktist inte bry mig mera.

Dem som verkligen känner mig , fattar vad jag pratar om. Ni andra – ge er inte in i det ni kommer aldrig ur det och de är krongligt som fan. (ett tips bara).

mycket faller ner nu, det jag byggde upp ifrån grunden. och tårar ramlar ner för kinden från ögonen. hjärtat bultar hårt och det känns som att hela bröst korgen ska brista..

men jag lever, de är de viktigaste, ey jag lever!

jag kanske inte ser så bra ut, jag kanske inte har miljontals vänner, jag kanske inte är helt frisk, jag kanske pratar konstigt, jag kanske har en udda familj och allt sånt.

men du, jag trivs med det.

jag älskar min familj, och jag älskar att dem är udda. jag älskar verkligen det!<3. jag står ut med mitt utseende haha bättre de än flera andras. och och om jag pratar konstigt, jag har ju inte robot röst som följer trenden.. det skulle vara grymt tråkigt. som sagt jag är nöjd och trivs.

är du avundsjuk är de inte mitt problem ..

men iaf, Ordet som lyser upp vardagen iallafall för mig är att det som inte dödar dig gör dig faktist starkare ..

okej de va fler än ett ord ;) :

PUSS!


Älskar du mig ?

tårar ..

Älskling, jag vågar inte säga det här till dig rakt i ditt face. det erkänner jag. därför försöker jag skriva ner det jag försöker få fram här ..
jag älskar dig så  otroligt mycket att det gör ont i bröstet på mig..

det känns som att du har tröttnat på mig. har du de?
det känns som att jag bara är till besvär. är jag de?
det känns som att jag inte låter dig göra vad du vill. är de så?
det känns som att jag är fel för dig. är jag de?

jag vågar inte prata med dig om sånt här, för det slutar bara med att du skriker på mig och att vi börjar bråka. och så ska det ju inte va?

är vi rätt?

jag blir sur när du går för jag vill att du stannar, jag vet att du någon gång måste gå hem men jag vill dra ut på tiden. vill ligga med huvudet mot ditt bröst, följa med när du andas och känna lugnet. lyssna till när du pratar. när du pratar så där lugnt och fint får mig rysa. det är underbart.

jag älskar att bara vara där med dig och höra ditt hjärta slå lite dovt . känna din goda parfym och lukten av dig. jag skulle kunna ligga så i timmar.

men du verkar ha tankarna åt ett helt annat håll.. det känns inte som att du älskar mig längre babe :( ..

det känns inte som så .

du säger aldrig godnatt längre, du skriver aldrig sms längre, du ringer inte oavbrutet för att bara få höra min röst.
det skulle aldrig falla dig in att ta tåget mitt i natten  när jag är ledsen bara för att komma och hålla om mig (som du jämt gjorde förr) ..

Let´s face it, hon kanske har rätt. Eller så väckte hon en känsla hos dig..

Allt som händer har en mening, och det är meningen att det händer ..


I´ve got a love, and I know that it´s all mine

såå suck on that bitches!

idag har jag varit på praktiken igen, blää fick gå runt o städa hela affären. mina händer såg dö äckliga ut och helt skrupna typ som en 8oårings.. eller a russin händer som man sa när man va liten . haahah- men annars va det väl en helst okej dag. är bara sååå trött.

sitter och väntar på min älskade jesper som (tihii sötnos) skulle överraska mig på praktiken men han visste ju inte att jag slutade tidigare. hihihiihi. så nu köper han med cigg hem till mig, Puss &Tack<3. försöker hålla mig vaken för att vara social och gullig flickvän när han kommer. men de ser inte ut som att jag kommer orka det .

Det är knappt så jag orkar sitta här o skriva, ha så varför gör jag det? uuuurk ! ingen aning. skjut mig bernt och kalla mig hans!.

okej nu börjar de övertrötta ta över min hjärna och jag har inte den blekaste aningen om om vad jag skriver om . haha om om om om om och om ;) . ni ser jag vet inte. fingrarna bara skriver vad de känner för här sitter jag och ser orden komma upp på skärmen bara .. hm dags att sluta? . mjaaa ja tror nog det .

haha  .

jesper min kärlek & min bästaste vän, jag älskar dig grymt mycket och du har till den största delen en stor bit av mitt hjärta, du betyder skumt mycket för mig och jag älskar dig verkligen, Puss på rumpan men fis inte, Love!<3


i dont give a fuck about my reputation

I´ve got a pocket full of sunshine!

gaah! galen helt jävla galen , det är inte rätt DET ÄR FAN INTE OKEJ! är trött på det här, men jag ger fan i mitt rykte. skiter i vad du tycker om mig. jag skiter i vad du säger om mig, jag skiter i vad ni pratar om mig och jag struntar blankt i om du hatar mig.

För jag är jag. haah hur fan skulle jag kunna vara någon annan. kuk i dig! yepp jag kanske är en loser, ett äckel, en idiot, en hora ett luder eller vad fan som helst.

yes sir i´m a bitch! varför? jo för jag svarar för mig. jag tänker inte bara stå där och ta emot all fucking skit som folk spottar på mig, så därför spottar jag tillbaka. nej jag tänker inte backa när någon ska slå mig. Slå du först så är det min tur sen! ,

jag tänker inte bara spela dum när jag hör att du viskar om mig, vill du mig nått säg det här, rakt i mitt annsikte.

och du/ni en sak till, fan slå upp orden innan ni kastar dem på folk, för you´re not have a clued!

se you later losers!


Måndag - praktik - segt

meh usch! ,

upp halv 7 sen fixa iordning sig och allt. ut med hundarna i de pissiga vädret vi har i skit sverige. Sen ner till bussen o sitta o vänta i en kvart – tjugo minuter . usch o blä.

somnade nästan på bussen på väg ut till hageby. men väl framme hoppade av och sprang in på ica o köpte cigg först. tog en cigg sen upp till clas ohlsson. fick fixa skyltar nästan hela dan . slutade 12. SKÖNT!

är asa trött nu, känns inte som att man har sovit ett dugg. kanske tar en tupplur snart då.

vi får välla se …

Imorgon samma skit igen, men då blir de väl en stund längre.

Men de är väl bara jobbigt i början må jag tro. Puss på classe ;) <3


söndag - bara en massa mys

Babe har sovit här sen i fredags. guuu så mysigt :) .

javisst har vi bråkat men ändå :D , vi höll sams hela dagen idag.

har bakat Cheescake och lagat fiskgratäng m potatis :) . städat och matat fåglar och jag vet inte vad.. haha jag sjöng med en borste i handen och mp3 hörlurarna i öronen på högsta volym o kammade mattan. haha ok? ja venne .

sen en sväng nere på stan . Babe, jag älskar dig men orkar inte skriva mer :)

PUSS PÅ DIG & 20090811<3


Lördag . Slääääääddaa

Cornis ringde jeppe och fråga om vi ville med ut. bara göra nått. Shore why not?

så vi drog som vanligt till max och McDonalds ;) .. åkte runt lite. sen bort nånstans för att sladda :D . där mötte vi en bil till som hängde efter och sen dök de bara upp fler o fler . vi hade grymt kul iaf och de hände massa sjuka roliga saker :D haaah !

imagesCASJQ0K1


Fredag - Parbowling

Äntligen fredag! :) .

Cornis & Hans flicka Dessie kom och hämtade oss utanför mig. Så åkte vi till McDonalds och lite sådär sen skulle Dessie kissa. Jeppe tog ut pengar i Eneby medans hon va hos sig. sen gick Cornis köpa cigg åt mig med bara en – kronor :D . haha jeppe fick ta över med att stoppa ner en krona i taget i den där manicken haha .. åt räk macka och drog till Eurobowl där Martin och hans flicka Viccan var och väntade på oss :)

det gick så förbaskat dåligt så jag vet inte :D , men bara man har kul så hihi..

Dessie vann över alla :) . med 236p :D . vi körde killarna mot tjejerna . tur att vi hade dessie i vårt lag. men jag pajade de nog för oss ändå haah :D

måste göras om, Puss på den kvällen!

images


Pissoff - Dag !

idag är jag fett uttråkad. sitter och väntar på att klockan ska gå ..

ska ta bussen kl.13 tiden där bort till sjukhuset. För möte hos HAB. ska få handdatorn idag. se om den hjälper.

Biståndstantet ringde, hm och de gick ju inte som jag tänkt o trott. men men.. därfrån fick jag ingen hjälp. Nej .

så när jag ändå ska till HAB ska jag fråga vad dem kan göra för att hjälpa mig. Hoppas på det bästa förväntas de värsta.

sen kommer babe, och han ska sova hos mig hela helgen :) <3

MYSIGT MYSIGT MYSIGT!

ger honom en ny chans. sanningen kommer alltid fram förr eller senare. och då märker man vem av dem två som ljuger och inte ljuger. Fine!

jag är över det ;) . tänker posetivt och försöker överleva dagen :) .

måste köpa cigg igen :/. usch har knappt pengar ju :/. skit!

ha hi ho hu ha de löser sig nog.

PUSS!


im over it .

som jag sa vill jag bara att de dras ett sträck, så får resten vara osagt. Hon gillar inte mig & jag gillar inte henne, så vi låter det vara så.

jag bad Lizzet hålla sig borta från mig & henne 2 svansar också (Sanne & Sara) så håller jag mig ifrån dem med, med glädje.

nu till vad som hänt idag utöver den halvtimmen ..

jag va hemma och har försökt få tag i tanten på bistånd hur länge som helst, i flera dagar :O. men men äntligen kunde mamma lämna ett meddelande till henne om att hon ska ringa så fort hon kan. sen har jag träffat Niklas min fine vän :) .

han kom o hämtade mig hemma o så åkte vi runt lite, först köpte vi cigg för jag verkligen va tvungen att ha de. sen åkte vi till klocket, till en pizzeria där o spelade på automater. (ja? vad gör man när man inte har något att göra??) sen när hans pengar va slut, så va vi båda tomma på fantasi då kom jag med super förslaget, vi sätter oss på McDonalds en stund :) .

så vi åkte ut till maxi där och bara satt o snacka och åt lite grann.. Det roliga med allt som jag fick reda på senare, va att jag tyckte jag såg Tobbe W komma in med någon i kön. men ja va inte säker så jag vågade inte hälsa :D . haha sen på face senare frågade han om jag var på MC på Maxi vid den tiden. haha då va de han jag såg. han har tydligen klippt sig, inte undra på att jag inte kände igen honom :) . KUL :D

ja, iaf sen efter vi gick därifrån åkte niklas hem med mig. Hemma låg jag bara och slöade i sängen medan jag svarade på några sms från henne då..

Sen på med kläderna för att möta jeppe o dra ner till tandläkaren . han satt på en buss upp medan jag satt på den andra påväg ner till söder tull. ha ha han fick hoppa av och hoppa på min istället, sen bums ner till resecentrum.

där inne hos tandläkaren i väntrummet, satt de två Blattar (får man säga blatte?) aja, utläningar då ?. och den ena nös hur högt som helst. haha och jag blev dö rädd för jag hatar när folk nyser så där hyper högt. så en gubbe glodde och smålog mot mig sen ända tills jag fick gå in.

Polerade tänderna o fick flourlack . klart sen hem ..

mera sms från henne .. uuurk jag orkar inte .

sen väl hemma ville hon att jag skulle ner tillstan igen för att mötas, Aldrig! fryser ju arslet av mig :S . hon får komma hit!

efter mycket omomän kom hon och med sig har hon sara o sanne ..

ärligtalat, fick jag inte ut ett skit av att prata med dem , de gick inte föra en vettig diskussion vuxna människor emellan .. så jag gav upp och avslutade bara med att be dem hålla sig borta, så gör jag det med ..

så såg min dag ut. kul va?

nej nej och nej ..


jag vet att du är avundsjuk

jag vet faktist inte vad som händer just nu? idag ska jag bli smaschad haha av Lizzet fasth ;) .

allt började med e gammal bild på dem när dem var på utebion, jag kommenterade att jag inte gillar den. (varför jag inte gillar den vet jag inte haha:D ) och då frågade hon och jonte (som också är med på bilden) varför, och då skrev jag att lizzet förstör bilden. (för att jag tycker att hon gör det :S , man får väl för fan tycka vad an vill eller??

då fick jag som svar av henne att jag ska stänga min fula äckliga käft och jag är en skabb hora m.m.

Okej?

ofta man blir helt  cepe på att någon skriver så. haa hade någon skrivit att jag förstör en bild, skulle jag säga vad kul att du tycker så, men jag håller inte med dig.

men ni vet hur fjortisar är ? . asså hon är lika gammal som min lilla syster och lika jävla kartig i käften..

sen helst plötsligt börjar hon säga att jag inte är värd jesper? okej nu börjar det bli personligt. och varför är jag inte värd honom. då sa hon att jag typ kväver honom att jag förändrat honom när han blev hennes ex.

Okej?

dem har inte ens varit tillsammans. jesper har berättat allt för mig . och ja jag vet han är väl också kapabel till att ljuga , jag vet faktist inte vad jag ska tro,

men jag skiter i det nu och ska se vad hon vill mig sen ieftermiddag :S .. :)

jag står för vad jag säger, jag står för min ålder och allt. och jag är vuxen nog att ta konsekvenserna. och det har fan inget att göra med min asperger som hon försöker få de till , idiot :S .

ne , nu ska jag vänta på att niklas ringer :) <3 får annat att tänka på hihii..

sen ska jag vänta till jesper slutar. och det säger jag er bara ni som nu läser detta!. får jag reda på attt äckliga lizzet talar sanning om att han har varit otrogen med henne mot mig, som jesper säger att han inte har varit.

då är de slut .


En mysig bra, alkoholfri Lill-Lördag .

har varit hemma hela dagen, det va meningen att jag och jeppe skulle in till centralbadet och gymma, men icke sa nicke !

har har gjort mig sur hela jävla dagen och har inte haft någon lust alls att prata med honm ens :S .. uuurk!

han kan inte ta kritik , han respekterar mig inte, han gnäller på allt verkligen allt. och lyssnar inte, tjatar om saker o ting och skriker åt mig :S . liksom hallå? Vem är du ? :S

jag tar inte vilket skit som helst alltså och de borde fan han veta efter snart 1½ år snart ..

vi bråkar massvis igen, men jag tänker inte ge med mig. varför ska jämt jag be om ursäkt när de är han som beteer sig som ett kräk! ALDRIG!!

och så försöker han smöra i telefonen o allt. . nej tack jag tar´t inte!

————————————

Så idag har jag myst med mammsen, bakat tårta hjälpt till med tvätten (tvättar fortfarande), gjort tacos och ätit tacos.. men kaffet saknar vi de känns i kroppen.. och nu är de försent för det .

ne de blir tvättstugen om 10min, sen ut med luffs o tuffs 20:00 där .. sen blir de sista tvätten upp och vikas, sen hoppar jag i säng .

Först tänkte jag öppna mitt vin och ta ett glas, mamma säger att de jäser om de står för länge :O. hur länge håller vin??

men nu känns de så sent att ta vin, och de finns inget kul på tv heller :/ ..

ne vi får se , puss o kram !mig


Lyfte troll på Trettondagsafton

det blev ju inget nere hos mormor, för dem började utan oss. (mig & Jeppe) så vi bestämde att lyfta hemma istället..

jesper lyfte:
Barn
pengar
dokumentpapper

jag lyfte:
Förlovning
flytta
dokumentpapper

vi får se hur året utspeglar sig :) .. som tur va fick jag ingen sorg eller begravning. det är de jag fasar mest för ..

Till er som inte vet vad lyfta troll är och innebär. kommer en snabb liten genomgång:

1. Du ska ha 9 identiska koppar, man ska inte kunna se någon skillnad på dem.

2. Du ska ha 9 olika symboler som symboliserar:
- glädje (vi brukar ha en röd pärla)
- sorg ( vi brukar ha en svart pärla)
-begravning ( vi brukar ha en kvist)
- bröllop (vi brukar ha en ”slöja”)
- flytta ( en liten nyckel)
- dokumentpapper (en bit papper)
- barn (en liten bäbis figur)
- förlovning (en ring)
- pengar (en krona)

3. du lägger en symbol under varje kopp och den som ska lyfta går ut ur rummet. du blandar kopparna tills du känner dig nöjd, genom att dra omkring kopparna på bordet med symbolen under.

4. när du är klar ställer du kopparna i en ring med ”örat” utåt, nu blir det kallat svans eftersom det är troll vi pratar om.

5. den som ska lyfta kommer in ch lyfter ett troll, (en kopp). under den koppen ligger en symbol denne får .

6. den symbol som lyfts skrivs upp på en liten lista. Ex:

JOHAN:
1. Bröllop

7. sedan går han ut igen, den andre blandar om dem och gör om samma sak.. ex:

JOHAN:
1.Bröllop
2. pengar

8. sedan en sista gång gör ni om samma sak, ALLA LYFTER 3 TROLL VAR ..

JOHAN:
1.Bröllop
2.pengar
3.barn

BRITTA:
1. pengar
2.förlovning
3.sorg

ni fattar va?

alla symboler betyder något för dig och kommer hända under ditt år tillomed nästa trettondagsafton ..

Bröllop: du eller någon du står nära gifter sig / skiljer sig
Förlovning: du eller någon du står nära förlovar sig eller bryter en förlovning
Sorg: du eller någon du står nära sörjer något eller någon eller kanske hamnar i deprission av något slag.
Begravning: du eller någon du känner dör .. du är involverad i en begravning på något sätt.
Glädje: något glatt händer dig eller någon du står nära. en glad period.
Flytta: du eller någon du står nära flyttar
barn: du eller någon får barn
dokumentpapper: ett viktigt papper för dig, ex, körkort, avtal,arv, kontrakt etc..
pengar: du eller någon nära kan få eller bli av med en lite större summa än man är van vid.

ja, de är väl allt ni måste veta för att själva ge er på trollen som spår er framtid för året framför er ..

får se hur mitt år blir , som sagt.

PUSSAR!


vad har hänt med onyttiga jacqueline ?

tahaa , idag ska jag till gymet, oh det kunde ni inte tro? haha, jupp nu har man fått en gratis vecka på centralbadet här i sketna norrköping, så de är väl klart man passar på right?

så idag blir det gym, och imorgon blir det bad, och på onsdag blir det gym. de gäller att planera i förväg så man inte bangar ur haha ..

så har ju jag o älskling nått att göra också istället för att ligga o slöa i soffan eller sängen och bara glo in i väggen eller på varandra. haha :D .

ne så GYMET NÄSTA!

ciao<3


dags att bli vuxen nu

det är jag som fuckat upp de, så de blir jag som får ta tag i det ..

jag kommer bli fattig ett par månader framåt nu så de blir inte mycket saker för mig att göra, som kostar ..

men men som sagt, det är själv förvållat.

veckan har sett ut som denna , igår skulle jag o älskling till studion (fredag) och spela in lite musik, få huvudet på andra tankar men till vår förvåning funkade inte programmet, så de blidde inte så ..

torsdag vet jag aaktist inte riktigt vad som hände, de har faktist inte hänt något speciellt denna vecka :S .. haha så ao .

i onsdags va jag på sjukan, och efter de träffade jag niklas en stund :) . vi drog till maxi o åt. mhjaa sen har de väl inte hänt nått mer :S ..

nu sitter man hemma med sönderbitna naglar .. vad ska man säga kris .. de är en jobbig period jag befinner mig i .. så där rök naglarna ..

men allt är ju självförvållat, gaah jag blir galen på mig själv ! ..

ne vi får höras, jag håller på att bli sjuk också . :/ .. febrig o dan. hoppar väl in i duschen sen ..

saknar min älskling :’( ..

Godnatt vi hörs, puss!


hundgården<3

hejs!

idag följde jag med mamma och min bror till hundgården :) . men först åkte vi till netto. orkade inte följa med in så jag tog en cigg med bimsa vid bilen :) . ajusste o glimma med :D .

ja de va ett bra tidsfördriv, och sen hemma blev det Wook till mat :D uuumms .. nu väntar man på älski som ska komma efter jobbet o hjälpa mig med hundarna ikväll . puss på det här :)


idag,idag,idag -

hejsan! nu kom min store bror Michel. vi ska åka o handla med mamma på city gross :D . sen ska vi till CANDYLAND! woohoo !!

aao sen senare kommer älsklingen, <3

DSC04812


Albin på väg hem en halvtimme innan 12-slaget!

albin

haha vilken idé igentligen :) . jag hatar spya och om påsen hindrar de så får de bli så :D . plus att han såg väldigt rolig ut. haha :D .

och ja vi såg till att han fick luft.

Cornis: nej! han har ju läpparna formade till att suga kuk haha
Jeppe: haha ja men då vet vi ju vad du hade gjort om inte vi satt här bak
Cornis: hahah a fan lille albin då skulle du få smaka på riktiga kikitoffer hahaha

hahahahahhahah xDd

så jävla nice! :D


idag är det segt

kom hem från älsklingen för en stund sen, har varit hos honom över helgen..

och nu har man bajsa tråkigt och försöker komma på något att göra, vad?

skriver en massa i bloggen idag om vad som hänt. därför blir det fel datum. heeh jag vill se den där filmen igen. så grymt bra den va :) . och så är jag väldigt sugen på att se the notebook, Love that movie!. jag ska se om de går att ladda ner den fan, :) .

ta på sig mys kläder och glo på den bästa filmen som finns. vad ska ni göra?

puss&kram<3

2004_the_notebook_wallpaper_001


vad gör man en Lördagkväll?

vi drog på Bio!

jag och jeppe satt hemma hos honom och hade bajs tråkigt. a men vad gör vi? äh vi drar ut då??..

albin ringde då och kolla om vi skulle med till pizzan. visst vi gick dit. Albin skulle äta haha bakis occh dan. vi satt där sen skulle tobbe w komma men då skulle alin hem o skita :S:D .

så vi drog dit och väntade. drog onkring ute och lite så. senkom ponta och några till pizzerian. men så drog jag och jeppe hem för vi blev hungriga.

så gjorde vi tacosen hemma hos han för han tyckte min köttfärs blev godare :S, jag känner ingen skillnad. haha. gott med mat iaff.

sen satt vi hemma o hade tråkigt igen , och då efter en stund ringde albin och kolla om vi skulle på bio. vi kollade efter en film och bestämde oss för easy A . den va faktist riktigt bra :)

de va en kul kväll faktist, tack för den pojkar<3

poster-image-easy-a


nyårsafton, ah inte som jag hade tänkt mig..


Pissigaste nyårsafton jag har varit med om ..

vi skulle ju till jeppe k på fest, men de va inte fest. de va att vi skulle ha någonstans att sitta o glo för hans mamma o pappa var hemma. kul?? nee så vi gick inte dit.

jag och jeppe kom inte ut förrän 10 halv 11. usch då hängde vi med cornis och skjutsade folk till olika fester .. de va väl ändå okej. sen medans vi väntade på cornis var vi med mårten (körv). och åkte runt lite sen drog vi till mcdonals för jag ville kissa sen så åt dem lite. jag tog en glass..

sen träffade vi cornis igen och då skulle han hämta alla som han skjutsat. det allra roligaste va när vi hämtade albin. han va helt sjuk haha. fyfan asså ..

sen sista delen av kvällen hängde vi på stationen med pojta o thato som hade spytt ner hela jävla pontas bil . bläää och va helt deckad. hmm  . och tobbe w me sina raketer :D .

sen åkte vi till pizzan istället och väntade på coris där. efter 2 sek då cornis kommit. kom en annan bil som tydligen va jonte. och när jag såg vad som klev ut ur den bilen. ville jag o jeppe hem innan vi skulle spy av äcklighet..

ur den bilen klev den äcklige lizzett fasth . usch .

dem är tydligen ett par ? hm, efter allt skit han sagt om henne. men hur folk lever skiter ja fullständigt fan  i. så länge hon eller dem jag inte gillar tränger sig på mig och mitt liv så är de lugnt ..

så vi åkte hem och la oss och sov. vad ska man annars göra halv 3 på natten :S .

piss på den dagen !



Jesper Mats Pettersson

nu kommer ett inlägg till bara dig ..

tiden går så fort, vi har nu varit tillsammans i snart 1½ år :) . de går fort när man har roligt brukar en del säga ..

du är fin, en av dem finaste människorna jag känner och jag ölskar faktist dig . du är min bästa vän samtidigt som du är min pojkvän. och det bästa med dig är att du verkligen ställer upp och dem gånger du inte gjort det. har du verkligen försökt.

ja vet att jag är en svår person att leva med, att jag är en svår person att vara med också för den delen men , jag kan inte mig själv ordentligt heller än. jag lär mig fortfarande jag med.

det jag vill säga är att jag är glad över att ha dig i mitt liv, även fast du trampat på mitt hjärta en gång och sårat mig så förfärligt så är jag glad över att det är du o jag igen. jag vet inte riktigt vad jag ska säga ..

du är fin, du är söt och du är hur snäll som helst. och så gullig när du sover och inte riktigt kan säga R . det är så mysigt att ha dina armar om min midja, att få dina pussar i min panna att ligga mot ditt bröst och bara mysa.

alla förstår inte det och en del av vad dem säger pajar för mig. men jag kämpar och det går mycket lättare med dig vid min sida ..

visst det känns inte riktigt som att du är kär i mig längre eller att du älskar mig ibland. men men ..

sen så litar jag faktist inte på dig, pågrund av det du gjorde och de du bettede dig åt ..

men jag tar en dag i taget och fortfarande kämpar .. så får vi se vad framtiden har att bjuda på.

jag älskar dig, babe<3

20090811, då blev det du & jag . pussar .. <3


nyårsafton idag

hejsan!

nu sitter man hemma hos älskling och väntar på mcdonalds som hans bror kommer med :) . Lilla melissa somnade i bilen :) . såg ut som en docka när jeppes pappa bärde in henne i hudet :O :) ..

ne, men man väntar väl på att klockan ska gå också . förikvll sticker vi till jeppe k .. om de nu blir så :S . ..

hoppas så man har någonstans att vara .

Naglarna är fixade iaf, Bilden;

DSC0100112222

det kanske ser lite halv ruttet ut men men , jag är rätt nöjd.

Fick nagerlackena av älskling i julklapp förresten :) <3. men en färg blev fel de är den bruna. den va lite för mörk än vad den jag vale från början. men de är fint ändå babe, tack<3

så nu väntar vi på kvällaaaah föratt se vad den erbjudaaaah :D . puss!


du är inte värd mina tårar!

du får mig må illa!

det känns inte som att jag känner dig längre, du är främande för mig! jag fattar inte hur man kan gå så lågt som du och du fortsätter tillomed lägre!. jag tror inte ens att jag gillar dig längre.

folk säger att ens syskon älskar man i grund o botten genom hela ens liv. okej? jag har sett och läst om syskon som försöker ha ihjäl varandra – helt friska i hjärnan och allt. för att dem hatar varandra så otroligt.

jag kan väl inte säga att jag hatar henne. nej inte än men på god jävla väg. jag fattar det inte?

jag ställer upp som fan på dig jag försöker ”uppfostra” dig och lära dig saker. jag minns hur glad jag var när jag var 4 år och mamma kom hem med dig och frågade vad du skulle heta?. jag skyddade dig från allt. du var det finaste jag visste..

men nu gör du mig bara besviken typ varje sekund.. varje dag och jag orkar inte mer..

jag sväljer sorgen du är inte värd mina tårar nicole!


idag kom mina 2 bröder hem till oss .

Pierre har jag inte sett på flera månader..

han pratade och såg ut som att han mådde rätt bra faktist. han har ju sina stunder han med precis som jag. har saknat honom faktist. det är nog honom jag står närmast av mina syskon och det är honom jag aldrig träffar.

antigen är jag inte hemma när han kommer eller så kommer han ba 2 sek o drar igen för att hämta nått. man hinner aldrig liksom ens se hur han ser ut . haha l+ter lite dumt kanske. men de ‘r så jag känner.

nej, nu ska jag ta en cigg.
Puss!


jag vill inte ! "/

är less på att inte ha något att göra! är less på att min mobil ständigt är död! ingen hör av sig och jag har fan ingen att höra av mig till. klänger på jeppe hela tiden. ja? vad gör man när man är helt ensam och inte har några vänner?? ..

längtar tills praktiken kommer igång igen så man kommer hemmifrån. längtar till jag får lägenheten. längtar tills allt bliir bra.!!

piss, bajs o skit!

:/


RSS 2.0