blir galen ..

jag vet inte någonting längre, jag vet faktist inte vart jag ska ta vägen som sagt .. :/

det känns som att jag står i en stor folkmässa och allt suddas ut och snurrar runt , tankarna svämmar över och känslorna bubblar upp.

jag måste ta ut dem nya tabbletterna och se hur dem hjälper. för jag måste verkligen ha hjälp!

ingen förstår och ja har ingen att prata med om detta och det är förjävligt.. jag vet inte ens vad jag ska skriva gah jag måste prata ur mig och bara få vara mig själv.


Hjäälp :/



orkar snart inte länge, heller ..

det är inget roligt längre, eller det har det fan inte ens varit. jag vet inte varför jag känner som jag gör. men lilla gubben du ger mig ju dubbla budskap. du säger att du älskar mig så jävla mycket och i nästa sekund orkar du inte med mig och så helt plötsligt är du helt skum och vill vara själv jämt och ständigt..


jag får ju nästan tvinga mig hem till dig, du har helt plötsligt blivit beroende av facebook och rensar din inkorg på sms som du aaaaaaaldrig i hela vår tid gjort.. jag vet inte vad jag ska tro, vad jag ska tycka eller vad jag ska tänka.

jag vill ju bara kunna lita på dig till hundra procent och att allt blir bra..

Är vi över?
ÄR det du & jag?


snälla rara gubben, hur mycket jag än försöker förklara hur jag ser på saker och ting så blir du bara arg och skriker att du orkar fan inte med det här mer, vad vill du igentligen .. och sen i nästa sekund kryper du tättintill och vill gosa och säger att du älskar mig så otroligt mycket.

jag orkar inte leka, jag vill ha ett stadigt förhållande eller inget alls.
du förstår inte vad jag går igenom, och du vill inte heller lyssna. det göe ont.


Skämmer jag ut dig eller?



jag vet inte vart jag ska ta vägen ..

:/

jacqueline

Nu börjar det fan likna något .

Jag är trött, grymt trött på att bara ruttna bort och låta dagarna springa förbi mig. jag vet inte om det har att göra med min "20 års kris" ne, jag vet faktist inte vad det har att göra med över huvudtaget.
på något skumt sätt börjar jag faktist känna mig så pass vuxen som jag ska vara, men ändå saknar man det gamla. Ni vet förr kunde man ju bara sätta sig på marken vart som utan att bry sig, springa runt på stan och bara tjoa och hojta som en tok och sket totalt i fall folk vände sig om och kollade snett.
man kunde tjaffsa runt på internet och sådär som en annan liten fjortis och bara föra ett jävla liv.
nu skulle det bara kännas pinsamt, du vet alltså nej det funkar inte så..
så igår, tog vi en öl på The crownwells eller ja, det blev en öl för mig + 2 drinkar, 2 öl till jeppe men Filip höll sig till en :). Johanna var med också men skulle jobba dagen efter alltså idag så hon drack inget..
det är väl sånt en 20åring ska göra?
jag vet inte, jag känner mig vilsen i allt nu helt plötsligt. who am i ?
puss/ jacqueline

Älskar Låten; Niprone - Proud <3


hmjaa ..

Alltså så här tråkigt borde vara förbjudet att ha !
vill att min lille pojke ska komma tillbaka till mig nu, det var så länge sen vi var typ en hel dag. vi ses bara någon timme sen är du borta :/. hatar det!

det luktar grillat på gården, solen håller på att gå ner, ögat värker och magen börjar kurra. Är det bara jag som har så här förbannat tråkigt? Seriöst det finns ju INGET att göra .. :/
nu har jag iallafall bokat tid på Hair n´beauty, den 14 juni blev det klockan 14:30 ! yeeeeah!!
längtar, de enda som fattas nu till studenten är håret & skorna :/.
men ögonen håller jag öppna, om man bara kunde ha pengarna också. :(.. förresten köpte skraplotter idag, typiskt min otur, 25 ynka spänn fick jag . onödigt köp.. dumma jag trodde ju på turen men i verkligheten hade jag ingen tur..
men guuuuuuuuuuud jag vill hitta på något!
PISS PÅ DEN HÄR DAGEN! & FUCK ALLT ANNAT ..
hur fan kan man ens vilja ha rosa hår ? :S

dagarna går fort ..

" jag hatar att bråka med dig, & jag hatar att du gör mig ledsen. Jag hatar att jag älskar dig! "

jag kan inget annat än sura för att få din uppmärksamhet till att säga att något är fel!. jag vill ju inte bråka men du, man måste slåss för sin sak, om du bara kunde lyssna.. :/ om du bara kunde förstå.

jag hatar att jag älskar dig så mycket, kan inte förklara känslan. men samtidigt är jag så oerhört grymt glad för att jag älskar just dig. du är pojken jag vill dela min framtid med. men inte på detta viset. inte såhär :/..

önskar bara att du kunde förstå mig bättre, mötas på halva vägen. men du är bestämd och går din väg. så är det bara jag kvar där sen.. själv. :/ .


/jacqueline.



----------------------------------------------------------------'

" En långpromenad igår med Glimma & Jesper, min älskling <3 "






mina 2 älsklingar :)<3

dålig dag idag .. med några stänk bra i det hela..

Rättegången gick förvånadsfullt bra, och det är väl som talesättet säger, "lögner kommer du inte långt på". så jag måste bara få säga Ha! där fick du.

efter det så åkte jag hem igen och väntade på mina 2 bröder som skulle fira mig idag, men allt gick väldigt stressigt och fort, så hann inte få ut så mycket av det.
under tiden en massa jävla tjat sms från Dessie, som verkar tro att hon är något. Jag har fått nog. sätter ner min fot, och hey ingen säger sånt där till mig. så ändra attityd annars kan du hålla dig för dig själv. då vill jag inte ha något att göra med dig mer!. så där hör du det också,
Älskling kom sen också och de blev lite mys i sängen sen var det dags för honom att gå :/. hatar att vi aldrig är sådär länge längre.. nu när han slutar 5 om dagarna :(..<3
min telefon har dessutom pajjat, så lycka till i att få tag i mig, nope!
och min bror som skulle fixat det har som vanligt inte gjort det, eftersom andra saker tydligen är såååå mycket viktigare, ehm sick!
imorgon väntas skola och sen ner på stan och köpa en present :), min syssling marlene blir ju 25 år nu imorgon men firar det på fredag. tyvärr kan jag inte komma då eftersom jag blir firad av mina vänner och sånt på fredagen plus att jag går i skolan till klockan 16.. :/ uuuuurk!
får se vad som händer och sker, imorgon måste jag iaf plugga, plugga stenhårt och få bort så mycket som möjligt!. plus lämna in kvittonen från ullared till min mentor så jag får ersättningen av det. runt 350:- det kan behövad ibland :D.
aja, ha det bra ska ut med hundarna nu och sen titta på Grey´s Anatomy som börjar klockan 21.00 i kanal 5 :). Häääääärligt.
pusshej<3

never say never, hunnie..

hejsan, helgen var både rolig och skön. Drog med tjejjorna till Halmstad ;) Ullared och shoppade och gjorde det sista för projektet :). härligt.

så nu kan man stryka det från listan, så ska jag och Zara bara skriva ihop allting.
jag fick faktist hem rätt så skapligt med grejer. och mitt bästa köp var nog mini-plattången för 79:- :).

de jag köpte vad jag minns nu är ;

bh, trosor, strumpor, 2 linnen, 1 jeans väst, smink, sminkverktyg, sminkborttagningsmedel, solglasögon, plånbok, keps, parfym, deo, smått plock och sådär :D.

hahha orkar inte rabbla upp allt .


men jag hade en fett kul dag och de va skönt att spendera en dag med bruttorna :D. tack för en skön dag <3


idag har jag då varit på praktiken, och strosat omkring.. rätt okej men ändå jobbigt, för jag skulle hjälpa våran språk-praktikant. och det är inte lätt när personen ifråga knappt förstår svenska eller ens pratar svenska..

fixade lite med vår nya kampanj och sen dags att gå hem.

När jag kom hem hjälpte jag mamma med smörgåstårtorna :), som vi ska mumsa på imorgon :D. för imorgon mina damer och herrar blir jag vuxen haha hela 20 år :D.

grattis mig :D


neee nu orkar jag inte skriva mer, men vi höres och synes. Pussas<3


det var en gång ..

stress! stress! streeeeeess!

jag kommer aldrig inte en jävla chans alltså att hinna 9 kurser till den 20e maj. inte en chans! blir helt ddepp på det här. ''
sen nu idag då har jag varit i skolan och gjort Nk-prov, hm trodde de skulle vara lätt men de va faktist rätt svårt :/. hoppas på det bästa förväntas det värsta..

sen bild och religion och tro de fan eller ej men jag var faktist med på småföretagande A idag! haha duktiga mig. PLUS att jag kom faktist i tid idag börjar kvart över 8 jag brukar komma 20 i 9.. men idag var jag i skolan 5 över 8 och jag är hur stolt som helst på mig mig själv.'


träffade nya mentorn idag, mjo vi hoppas på de bästa som sagt förväntas de värsta..

jag ska fan tatuera in de där :D. haha de är fan nått jag säger jämt. ;)


nu väntar jag bara på jeppe som slutar, vi ska åka en sväng och sådär.. Cornis & dessie hämtar honom från jobbet och sen plockar dem upp mig dåraa..
'
sen m¨åste ja sova, ska åka till ullared imorgon med knäppisarna :) men helt klart dem bästa !
Zassa, Ewe & Zara :D<3


aya, pusshejdå.


somliga har inget liv, så dem ger sig in på andras ..

vad rubriken har att göra med detta inlägg vet jag inte, fick bara in det i huvudet.. så det fick bli så.


vad det nu igentligen ska handla om vet jag inte, hahaah.. jag mår bara så äckligt!
jag har ingen lust med något alls, känner mig stressad och helt nere..
jag har idiot mycket att göra, och har ingen tid till det. det är svårt att hänga med livet..
har du någon gång kännt att livet är totalt emot dig?'

jag känner det nästintill varända dag. och jag har inget bot. vill bara att de går över. men när? kommer det någonsin göra det?
hey, jag vill inte ha ditt medlidande, jag skriver bara av mig. Skrivandet är min terapi. säg vad du vill, tro vad du vill, tänk vad du vill - ser du mitt annsikte? hm inte en min,
ne jag bryr mig inte..
Varför måste det vara såhär?

jag är hur trött som helst.. sick n´tired of this damn life..
Gammal bild på mig & fiia <3

Kommentar svar :)

Jadu, "anonym" ärligtalat så har jag inget direkt svar på detta, för jag vet inte. Är du mer intresserad om det kan du fråga honom själv? så kanske du får ett bättre svar.

om du menar ärftligt? så kan jag inte påstå att någon annan i den släkten har så? och inte han heller för den delen. men kolla med honom du ;) ?

/ Jackie

en ledig dag idag :)

Hejsan hoppsan fallerallera ..
idag har jag vaknat, haha såklart ;) onödig fakta för er som intresseras.
nej men sedan har jag hjälpt mamma att städa köket och gjort påskfint, åh jag älskar vårat kök nu . DET ÄR GULT ! min favvo-färg :D.
efter det tog jag en tupplur som varade i 3 timms eller nått sånt, haha blev väckt av mamma och rusade runt överallt för att jag skulle bli klar för besöket på vårdcentralen..
skulle träffa läkaren för att prata om mina halsmandlar och sen ta blodprov..
klart med det, hade vita prickar i halsen och var röd. men det va inget bakteriellt . tur det. och blodprovet får vi svar på om nån vecka sådär.
sen tog vi bilen brum brum bort till rusta för att kolla efter mattor, mamma vill göra om i hallen hon tycker det är för mörkt.. vi hittade en dö snygg beighe matta men med fel längd, och den rätta längden fanns bara i ful äcklig grå färg. usch ..
köpte istället, klorin och ostbågar :)
sen över till willys för att köpa lite mjölk, haha men i vagnen hamnade 2 tights till mig, 2st mini påskliljor, pålägg, päron 1 red bull 2 st loka melon till min ullareds resa massa bröd påskmust krossade tomater och ja massor mer..
haha de blev tugnt att bära upp till hemmet.
och inte nog med det, så stannade vi faktist till i skarphagen centrum på vägen hem och gick in och köpte 2 potatisbakelser och en budapest bakelse till kaffet vi tog förut. :D
rätt nöjd med dagen :D, inte lagt ut en spänn. haah men mamma får pengar av mig efter ullared för dem där tightsen :)<3
nu väntar jag bara på babe som ska komma han har väl slutat jobbet nu hoppas jag. han struntade i att komma igår för han fick skjuts hem . så han lovade att vara med mig idag en stund :), o han saknade mig så vi hoppas på att han håller sitt ord nu :).
Älskar dig plutten min<3
hejsvejs!

Säljer mina skor :)

begagnade såklart . i storlek 40,41 & 42..
Stövletter stl. 41
Stövlar stl.42
Ballerina skor, stl 40
Hör av er om intresse finns :), har ändå ingen användning av dem och dem är knappt använda heller.. inte min stil på skor :)

Tillbaka till verkligheten .

hej! var ett tag sen ..
jag är väldigt dålig på att vara aktiv här .. har börjat tänka på att det skulle vara enklare för mig att kanske äga e sån där iphone :P. där man kan vara aktiv med sitt bloggande.. jag gillar att sitta och skriva om skit och viktiga saker, vad som händer i mitt liv och var mina tankar far iväg.
& så som jag ser det verkar ni gilla att läsa om det, för statistiken blir bara högre och högre, Tack för det :) De gillas (y).
idag har jag varit på min praktik 8-13.30 :), sen direkt efter typ träffade jag min Godman för första gången, första intrycket var mer än bra och jag hoppas vi löser några stora problem för mig :). ett plus i kanten i mitt livs-protokol ahaha vilka ord jag använder :D.
något mer har väl inte hänt? jag blev glad när jag kom in i trappen och det luktade bullar i hela trapphuset, jag höll tummarna på att det skulle vara inne hos oss. och titt på fasan, mamma hade bakat bullar :D. Mums<3
nu sitter man här och väntar på sin älskling som ska sluta jobbet, :) Första dagen för honom idag, Håller tummarna på att det går bra :)<3
ja, så ska han komma upp en snutt och hälsa på mig . jag skulle behöva tvätta men har ingen ork alls till det. typiskt.. garderoben krymper :/ . haha ne de är inget kul.
imorgon väntas en ny dag på clas ohlson, får se vad den dagen erbjuder.  känner mig slö och hängig men det gör jag jämt när dem snor en timme, de är det enda jag hatar med sommartid & alla jävla mygg och skalbaggar, bläääää ..
Åh, sommar! :) längtar galet till sommaren, hoppas denna sommar bli bra, förra året var bara skit, ren jävla skit.. med vissa undatag.. fåtal.
jaha, idag är det bara 8 dagar kvar då :). sen är jag vuxen, uhja :)
ne, nu ska ni får slippa mitt svammel , så ska jag ta en cigg stoppa musik i öronen och slöa ett tag på balkongen.
Puss&hej<3
Fick bli en bild, på mina Favvo-tjejjor :) love you like crazy ;)<3

Är det så är det, Blir det så blir det ..

Hur kan man vara så dum ?. alltså jag trodde vi skulle bli vänner, men du verkar inte vilja eller du verkar inte våga. Är det något som får dig tveka? Varför håller du på sådär? jag blir sårad .. & jag brukar inte gråta sådär öppet, & det vet du..


Morgonen var förjävlig idag, stressade som en tok och bråkade med Niklas i bilen.. jag tål inte att folk gapar och skriker på mig sådär. så aa jag bröt ihop.
Gick ändå in på Nk lektionen, men klarade inte av att sitta där och hålla andan och kämpa tillbaka tårarna..
gick vidare in på toaletten (som om man var 5 år igen) och bara släppte allt och satt och tjöt som en gris.. tidigare hade jesper gapat och skrikit på mig med, och mamma en stund i morse... Det var droppen.
Ringde jesper, och han fick mig faktist lugn, pratade lite och så fick jag mod att gå tillbaka till lektionen.
Hmm, inte bättre det. Nk-Läraren; vad är det? skärp till dig du ser ut att bryta ihop..
Hallå? ofta man säger så till en elev..
jag bara gick .

RSS 2.0