Passar vi ihop??

Stjärntecknet skorpionen passar ihop med…

Skorpion och vädur: I sängen kan ni få det spännande men förhållandet kan också förstöras eftersom båda stjärntecknen kan vara lite väl kontrollerande. Ni är benägna att ofta hamna i gräl eftersom båda är ganska starka personligheter med egna viljor.

Skorpion och oxe: Båda är intresserade av sex vilket kan göra er kärlek intressant. Dock är båda benägna att bli svartsjuka. Det kan bli problem av att oxen vill äga skorpionen. Oxen kan reta upp skorpionen som då kan göra saker denne ångrar. Det är viktigt att ni är lyhörda och tålmodiga med varandra.

Skorpion och tvilling: Tvillingen och skorpionen kan ha det roligt och spännande i sängen men den målmedvetna skorpionen har svårt för tvillingens velande hit och dit och därför blir det svårt att hålla kärleken vid liv. Skorpionen å andra sidan är alltför oflexibel för att passa tvillingens natur. Dessutom är skorpionen inte mycket för socialt umgänge medan det är det bästa tvillingen vet.

Skorpion och kräfta: Kräftan är fascinerad av skorpionen eftersom denne, trots sin lite tystlåtna natur ändå är såpass stabil och målmedveten. Det ger stabilitet och trygghet som kräftan gillar. Skorpionen å sin sida fascineras av kräftans emotionella natur och det faktum att denne är så hängiven kärleken. Dessa två stjärntecken passar utmärkt ihop.

Skorpion och lejon: I sängen kan ni få det hett och spännande men tyvärr kan lejonet tycka att skorpionen är alltför svartsjuk och begränsande. Ni får ett stormigt förhållande eftersom båda har mycket starka viljor. Ert förhållande blir kanske inte så romantiskt men ni kan absolut fungera ihop på sikt.

Skorpion och jungfru: Skorpionen tycker att jungfrun inte är tillräckligt intresserad av sex. Jungfrun kan tycka att skorpionen är alldeles för svartsjuk av sig, vilket han/hon inte har någon anledning till eftersom jungfrur i allmänhet är trogna. Som vänner passar de däremot mycket bra ihop eftersom de har många liknande intressen.

Skorpion och våg: De här stjärntecknen passar inte så bra ihop i en längre relation. Detta främst eftersom vågen tar alltför lätt på kärleken och kan upplevas som lite flörtig, vilket bara gör skorpionen svartsjuk. Skorpionen tycker också att vågen är lite för liberal på det sexuella planet och när vågen inte får som han/hon vill kan det hända att de söker sig till andra partners. Skulle vågen vara otrogen kan han/hon inte förvänta sig förlåtelse någonsin från skorpionen. Det här förhållandet blir bäst om skorpionen får vara den dominanta parten.

Skorpion och stenbock: De här två stjärntecknen passar ihop, dels eftersom deras kemi i sängen är så bra men också för att stenbocken kan stå ut med skorpionens vilja att äga sin partner. Som ett team fungerar de också väldigt bra – skorpionen är smart och stenbocken är organiserad vilket är två kompletterande egenskaper. Skorpionen kan lära sig tålamod av stenbocken. Detta förhållande blir som bäst om skorpionen tillåts vara den dominanta parten.

Skorpion och skorpion: I sängen kan det klicka mellan två skorpioner men annars är den här kombinationen ofta mycket problematisk och komplicerad. Båda kommer att vara kontrollerande och svartsjuka och det finns nästan ingen balans alls eller någonting som de två parterna kan lära sig av varandra. Ni kommer inte överens och ingen vill ge med sig och låta den andre få rätt.

Skorpion och skytt: Skorpionen är dominant och kontrollerande medan skytten är lössläppt och benägen att vara otrogen. Det rimmar illa med skorpionens medfödda svartsjuka. Dessutom vill skorpionen ha mer stabilitet än skytten som vill att varje dag ska vara annorlunda. Skorpionen gillar inte alls skyttens enorma frihetsbehov. Tyvärr passar de inte speciellt bra ihop.

Skorpion och vattuman: Skorpionen och vattumannen passar inte så vidare bra ihop. Detta eftersom vattumannen ogillar skorpionens svartsjuka medan skorpionen finner vattumannen alltför fritänkande och oförutsägbar. Vattumannen vill ha ett rikt socialt liv medan skorpionen är ganska reserverad och är mer för ett inre liv. I sängen fungerar de däremot bra.

Skorpion och fisk: Hälsosam kärlek kan absolut uppstå mellan en skorpion och en fisk. I skorpionen finner fisken den stabilitet som denne behöver. Fisken ser bara svartsjuka (som är associerad med stjärntecknet skorpionen) som ett tecken på att han/hon är älskad. Båda är intresserade av det andliga, inre livet och deras gemensamma intressen gör att de passar ännu bättre ihop.

HMM ..

 

Stjärntecknet väduren passar ihop med…

Vädur och vädur: Det här kan bli ett spännande förhållande men ni vill båda vara dominanta vilket kan ställa till problem. Kanske kommer ni att bråka mycket.

Vädur och oxe: Väduren kan bli lite uttråkad av oxens liv som gärna går framåt i sakta mak. Kanske finner väduren oxen lite oinspirerande? Det kan också bli tjafs om pengar eftersom oxen är sparsam av sig medan väduren kan vara lite slösaktig. Er kärlek fungerar bäst på kort sikt.

Vädur och tvilling: Ni passar utmärkt ihop eftersom båda är väldigt aktiva och initiativrika, ni tråkar inte ut varandra. Väduren vill dominera men tvillingen kan bemästra honom/henne och på så sätt kompletterar ni varandra.

Vädur och kräfta: De här två stjärntecknen brukar inte passa ihop så bra. Kräftan är lite för försiktig av sig för att väduren ska få tillräckligt mycket stimulans. Kanske vill kräftan stanna hemma på fredagskvällen medan väduren hellre går ut och roar sig? Så kan det vara även i sängen.

Vädur och lejon: Två mycket intensiva och egocentriska stjärntecken som båda vill vara den dominanta parten. Er kärlek kan fungera om väduren ger lejonet tillräckligt mycket komplimanger. Det är viktigt att ni försöker lyssna på varandras känslor och behov.

Vädur och jungfru: Er kärlek blir kanske inte så långvarig. Heta känslor kan uppstå eftersom vädurens rättframma sätt charmar jungfrun och får denne att finna väduren spännande. Men på längre sikt kan det uppstå konflikter eftersom väduren är så ohämmad medan jungfrun är väldigt kritisk. Jungfrun vill att saker och ting ska bli gjorda på rätt sätt (alltså hans/hennes sätt!). Förhållandet kan fungera om ni verkligen jobbar på det.

Vädur och våg: Ni passar utmärkt ihop i korta och mer tillfälliga relationer och er kärlek blir spännande. Båda är mycket öppensinnade när det gäller kärlek och det som händer i sängen. Kanske är vågen ännu lite mer för experiment och tenderar också att idealisera lite väl mycket. Väduren kan eventuellt upplevas lite väl krävande medan vågen tenderar att inte vara tillräckligt beundrande.

Vädur och skorpion: I sängen kan ni få det spännande men förhållandet kan också förstöras eftersom båda stjärntecknen kan vara lite väl kontrollerande. Ni är benägna att ofta hamna i gräl eftersom båda är ganska starka personligheter med egna viljor.

Vädur och skytt: Väduren och skytten passar bra ihop. Båda är aktiva och spontana och älskar att umgås med folk. Det här är en kärlek som kan hålla länge eftersom ni tänker lika och har väldigt kul tillsammans.

Vädur och stenbock: Dessa två stjärntecken i kombination bäddar för en inte så lyckad relation. Väduren blir rastlös av stenbocken. Stenbocken kan också vara ganska dominant precis som väduren och därför kan konflikter uppstå. Väduren kan också upplevas som en alltför stor risktagare för att stenbocken ska orka med.

Vädur och vattuman: Det här förhållandet kan bli stormigt och intressant. Väduren kommer förmodligen att bli den dominanta parten. Det är viktigt att båda försöker kämpa för att förstå varandra. Ni kan fungera även i en lång relation.

Vädur och fisk: På papperet ser de här stjärntecknen inte ut att passa så bra ihop. Väduren kan köra över fisken och kanske även bli uttråkad av denne. Om väduren kan få fisken att inte vara så blyg kan man åstadkomma ett mer intressant förhållande där man hjälper varandra. Framförallt i sängkammaren kan fisken väcka mycket intresse hos väduren.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0